Öppettider

Besök vår butik i Vellinge

Braskaminer Malmö

Vi jobbar med leverantörer i Sverige och världen över och erbjuder våra kunder ett brett sortiment av braskaminer i Malmö. Vi hjälper alla våra kunder med skräddarsydda lösningar som passar till hela ditt hem eller fritidshus. Vi tillhandahåller en uppsjö av högkvalitativa produkter och tillbehör för att förbättra din braskamin.

Vi hjälper dig från start till slut tack vare vårt framgångsrika sätt att ta fram helhetskoncept. Besök gärna vår butik för så demonstrerar vi gladeligen vårt sortiment för dig.

Värmelagring och mysfaktor

Alla våra braskaminer har effektiva brännkammare med hög verkningsgrad. Du kan fylla ut med värmemagasin som gör att värmen lagras mer effektivt.  Gillar du att se öppen eld så är en braskamin det rätta valet. Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert på vad det kostar att installera braskaminer i Malmö.

Vi hjälper dig med braskaminer i Malmö

Om du behöver hjälp med att välja rätt braskamin kan du ringa till vårt kontor. Alla våra anställda be sitter bred kunskap gällande kaminer, braskaminer samt reparationer och installationer. Vi guidar dig genom djungeln av framstående varumärken för att du ska få den bästa kaminen till bästa priset. Vi jobbar hårt för att våra kunder ska vara nöjda och ger alltid ett 10-års garanti på allt plåtarbete.

Vill du ha hjälp med att välja ut rätt braskamin men inte är helt säker på vilken som lämpar sig bäst för dig? Ring eller besök oss i vår butik – vi hjälper dig med allt som handlar om braskaminer i Malmö!

Tillbehör till braskaminer

Vi har tillgång till alla tänkbara tillbehör till din braskamin. Att kombinera olika märken och tillbehör är inte optimalt, vi hjälper dig välja rätt tillbehör och utrustning till din braskamin.

Huvudkontor och lager

Fastighetsunderhåll AB
Görarpsvägen 7
255 92 Helsingborg

Tel: 042-22 95 70 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Vellinge

Kronvalls skorstenar
Östergatan 2
235 32 Vellinge

Tel: 040-42 43 02 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Åhus

Åhus Kaminer / Fastighetsunderhåll AB
Sandvaktaregatan 22C
235 96 Åhus

Tel: 044-24 87 00 eller 0703-23 10 11