Öppettider

Besök vår butik i Vellinge

Butik & Skorstensrenovering

Till vår butik kan du komma då du vill titta på våra kaminer och kakelugnar. Låt dig inspireras av våra utställningsexemplar och fundera över hur det skulle passa in hemma hos dig. Vi tror på långvariga kundrelationer och erbjuder även skorstensreparationer vid behov.

Butikerna

Våra butiker hittar du i Åhus och Vellinge. Hit är du välkommen för att se vårt stora utbud av lika vackra som kvalitativa kaminer och kakelugnar. Passa även på att ställa dina frågor till vår alltid lika kunniga och engagerade personal.

Viktigt med skorstensrenovering

Skorstensrenovering må inte behövas särskilt ofta. Men när det väl är dags är det viktigt att låta genomföra en grundlig besiktning, för att därefter omedelbart kunna åtgärda alla problem.

Det är en god idé att emellanåt anlita någon för att kolla skorstenens skick. På så vis upptäcker man begynnande fel i ett tidigare skede vilket såväl innebär smidigare som mer kostnadseffektiva alternativ vid renovering.

För skorstensrenovering i Malmö – Hör av dig till Fastighetsunderhåll. Vi utför våra tjänster i stora delar av Skåne. Kontakta oss och berätta hur vi kan vara dig till hjälp. Vi gör vårt yttersta för att möta dina behov.

Oundvikligt slitage

Om man tänker på de påfrestningar en skorsten trots allt utsätts för är det imponerande sällan en rejäl renovering behövs.

  • Vind
  • Fukt
  • Temperaturväxlingar

Punkterna ovan är endast ett fåtal exempel på sådant som sliter på skorstenen. Det vanligaste är att skorstenar på grund av sprickor upphör att hålla tätt. Om det gått så långt finns en mängd smidiga och effektiva åtgärder att ta till för att fixa problemet.

Erfarenhet och expertis

På Fastighetsunderhåll är vi experter på skorstensrenovering och besitter kompetens inom flertalet olika metoder för att laga skorstenar i dåligt skick. Det innebär att vi med all säkerhet kan hitta en lösning på ditt problem, oavsett vad som orsakat det. Bland våra metoder finner du bland annat:

  • Flexibla rör
  • Furanflex
  • Keramisk massa

Alla dessa tekniker är välbeprövade och garanterat effektiva. När det är dags för skorstensrenovering i Malmö är vi på fastighetsunderhåll ditt självklara val. Välkommen!

Huvudkontor och lager

Fastighetsunderhåll AB
Görarpsvägen 7
255 92 Helsingborg

Tel: 042-22 95 70 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Vellinge

Kronvalls skorstenar
Östergatan 2
235 32 Vellinge

Tel: 040-42 43 02 eller 0703-23 10 11

Kaminbutik Åhus

Åhus Kaminer / Fastighetsunderhåll AB
Sandvaktaregatan 22C
235 96 Åhus

Tel: 044-24 87 00 eller 0703-23 10 11